Home»Campanii»Deputatul European Victor Negrescu, împreună cu colegi ai Partidului Socialiștilor Europeni, arată că Stânga Românească este respectată în Europa.

Deputatul European Victor Negrescu, împreună cu colegi ai Partidului Socialiștilor Europeni, arată că Stânga Românească este respectată în Europa.

0
Shares
Pinterest Google+

Europarlamentarul Victor Negrescu, coordonatorul PES activists România, arată că susținerea Partidului Socialiștior Europeni pentru Stânga Românească este reală. Împreună cu colegi activiști din 6 state europene acesta s-a întâlnit cu organizații ale PES activists România din 14 județe unde au discutat cu sute de oameni. Toți invitații au promis și au arătat susținere necondiționată pentru dezvoltarea României, din pozițiile sociale și economice pe care le dețin.

Colegii activiști ai PES activists România au avut ocazia să cunoască și să facă schimb de idei și viziuni direct cu reprezentanți ai PES din Spania, Belgia, Franța, Germania, Portugalia și Ungaria. Împreună s-au găsit căi comune, prin care Stânga Românească să fie și mai puternică indiferent dacă vorbim de nivelul local, județean sau național.

Toți cei implicați au muncit cot la cot demonstrând încă odată că marea echipă a Stângii nu cunoaște diferențe sau limite indiferent de locul în care se află membri ei.

Previous post

Victor Negrescu solicită Comisiei Europene salarii egale pentru cercetătorii români

Next post

Victor Negrescu: Partidele de dreapta doar se laudă, PSD, singurul care a susținut mereu Transilvania