Home»Noutăți»De ce am propus #PactulpentruAlba în vederea unei acțiuni comune pentru combaterea efectelor generate de pandemia SARS-CoV-2 la nivelul județului

De ce am propus #PactulpentruAlba în vederea unei acțiuni comune pentru combaterea efectelor generate de pandemia SARS-CoV-2 la nivelul județului

0
Shares
Pinterest Google+
De mâine, deplăsările din Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Abrud, Cugir și Ciugud sunt restricționate. Se impune carantina timp de 14 zile după ce dr. Raed Arafat a atras atenția asupra încălcării normelor de către autoritățile din județ. Să nu uitați să vă pregătiți formularele și să le completați corespunzător. Amenzile impuse sunt mari!
În aceste condiții, de ce insistă PNL cu această campanie electorală? Au spus că fac alegeri pentru democrație, dar acum că totul este restricționat cum îți mai poți apăra corect șansele? Nu era mai bine să ne concentrăm pe salvarea de vieți omenești?
#PactulpentruAlba, propus înainte de izbucnirea valului doi, prevede soluții clare pe zona medicală ce ar fi condus la creșterea bugetului pentru sănătate, programe pentru testarea gratuită sau subvenționată pentru populație, dotarea rapidă cu echipamente și instrumente medicale adecvate, o comunicare mai bună și transparentă, un dialog cu personalul medical sau anchete epidemiologice realizate coerent.
În acest context revin cu întrebările:
  • dacă la Sibiu au fost demiși responsabilii, de ce la Alba încă nu avem nicio demisie?
  • unde sunt liberalii de la Consiliul Județean sau de la primăriile din localitățile afectate sau usriștii de la Primăria Alba Iulia să ne explice de ce nu au făcut nimic pentru a corecta situația?
  • unde sunt cei care acum câteva luni au cerut votul oamenilor din Alba sau reprezentanții Guvernului și parlamentarii lor? De ce a venit doar dr. Arafat în Alba să anunțe carantina? Județul Alba nu merită mai mult?
  • ce fac sau vor face autoritățile județene și locale pentru a sprijini companiile care sunt afectate de actuala situație? Dar pentru cei care vor avea venituri mai mici sau își vor pierde locurile de muncă?
Întrebări la care, din nou, cetățenii județului Alba nu vor primi niciun răspuns. Aveți grijă de voi, pentru că autoritățile politizate de liberali nu vor face nimic pentru dumneavoastră.
Mulțumim tuturor celor din linia întâi pentru tot ce fac! Continuăm acțiunile sociale pe zona de sănătate și educație. În acest război cu pandemia este loc doar pentru acțiune.
Previous post

Parcursul european al Republicii Moldova trebuie să continue, iar România să rămână un partener loial și de încredere

Next post

Conferință internațională privind viitorul buget european și planul de relansare economică