Home»Noutăți»Continui să mă lupt zi de zi pentru o Europă mai puternică, solidară și echitabilă în care românii să beneficieze de oportunitățile oferite

Continui să mă lupt zi de zi pentru o Europă mai puternică, solidară și echitabilă în care românii să beneficieze de oportunitățile oferite

0
Shares
Pinterest Google+
Câteva statistici despre primele 11 luni de activitate în Parlamentul European. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în această perioadă, inclusiv prin intermediul platformelor online, echipei mele, activiștilor PES activists Romania și colegilor social democrați pentru implicare și eforturile lor.
Continui să mă lupt zi de zi pentru o Europă mai puternică, solidară și echitabilă în care românii să beneficieze de oportunitățile oferite de Uniunea Europeană și să poată participa activ la procesul decizional european.
Pandemia trebuie să ne facă să realizăm că acum, mai mult ca oricând, avem nevoie să fim uniți pentru a răspunde provocărilor actuale. Responsabilitatea noastră la nivel european este enormă pentru a oferi, prin muncă și implicare, răspunsurile de care avem nevoie.
Previous post

Astăzi a început campania de vaccinare la nivel european

Next post

Salariu minim pe economie nu este un moft!