Home»Campanii»Consens, transparență, dialog, profesionalism.

Consens, transparență, dialog, profesionalism.

0
Shares
Pinterest Google+

Am prezentat astăzi în fața Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru coordonarea activităților parlamentare necesare pregătirii Președinției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019 și Comisiilor de afaceri europene a celor două camere prima versiune a temelor de interes ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Consens, transparență, dialog, profesionalism au fost elementele evocate în cadrul discuțiilor din comisii, ceea ce dovedește gradul de importanță și responsabilitate cu care este tratat acest moment important pentru România.

Doresc să le mulțumesc reprezentanților Parlamentului României pentru dialogul constructiv și reprezentanților ministerelor pentru că au demonstrat, încă o dată, faptul că avem o echipă responsabilă și implicată în a asigura o președinție de succes a României.

16 mai 2

#RO2019EU

Previous post

A doua trilaterală România-Germania-Franța împreună cu Michael Roth și Nathalie Loiseau.

Next post

Întâlnire cu doamna Elżbieta Bieńkowska, comisarul european responsabil pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri, aflată în vizită oficială la București.