Home»Noutăți»Câștigătorii concursului privind logo-ul României la Președinția Consiliului UE au mers astăzi la Bruxelles

Câștigătorii concursului privind logo-ul României la Președinția Consiliului UE au mers astăzi la Bruxelles

0
Shares
Pinterest Google+

Este important ca Președinția României la Consiliul UE să fie mai mult decât un simplu exercițiu de imagine. Trebuie să fie despre oameni, despre poveștile lor cu privire la Uniunea Europeană, despre idealul unei construcții europene în care toți cetățenii să fie egali.

Câștigătorii concursului privind logo-ul României la Președinția Consiliului UE au mers astăzi la Bruxelles să viziteze instituțiile europene.

Președinția României la Consiliul UE trebuie să pună accentul pe transparență, implicare, și mai ales să fie un mesaj pentru români, și în mod special pentru tânăra generație, că se poate ca vocea lor să fie auzită inclusiv la nivel european.

Cel puțin asta am făcut împreună cu echipa pe care am coordonat-o timp de un an și jumătate iar acești frumoși tineri sunt exemplu viu al faptului că am lăsat în urmă un mesaj care sper să continue.

Îi mulțumesc europarlamentarului Răzvan Popa pentru că ne-a permis să transformăm aceasta promisiune în realitate.

Mai multe despre poveste logo-ului aici: https://www.romania2019.eu/logo-2/

#RO2019EU

Previous post

În cadrul Forumului Național #SUERD s-a adoptat Foaia de parcurs pentru relansarea Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării

Next post

A fost cu adevărat special să sărbătorim #Centenarul Unirii la Alba Iulia