Home»Noutăți»Avem datoria ca Uniunea Europeană să fie mai mult decât mirajul banilor europeni

Avem datoria ca Uniunea Europeană să fie mai mult decât mirajul banilor europeni

0
Shares
Pinterest Google+
🇪🇺 Un sondaj de opinie realizat recent arată o cotă ridicată de încredere a românilor față de Uniunea Europeană. Majoritatea românilor consideră că UE a ajutat România în contextul pandemiei oferind un răspuns adecvat la criză. Tot în această logică, cetățenii din România își doresc ca țara noastră să atragă mai multe fonduri europene și să adere la Schengen.
✅ Anul trecut în primăvară, am lansat un apel citit de mii de persoane, #AcționeazăPentruEuropa, cu această convingere fermă că România poate fi mai puternică în UE (https://bit.ly/2Kvt57j), iar Europa are nevoie de noi. Articolul respectiv a venit după ce în prealabil, în calitatea avută de ministru pentru afaceri europene, am dat un răspuns ferm celor care cereau RoExit spunând clar că avem nevoie de fapt, de RoIn, mai exact de o România mai integrată care să conteze în luarea deciziilor (https://bit.ly/33eL3S9).
🇷🇴 Avem datoria ca Uniunea Europeană să fie mai mult decât mirajul banilor europeni. Cu seriozitate, pragmatism și multă onestitate față de cetățeni trebuie să conștientizăm toate drepturile noastre dar și obligațiile apartenenței la familia europeană.
Previous post

Programul național de vaccinare anti-COVID-19 trebuie să fie mai mult decât un exercițiu de imagine

Next post

Cerem măsuri clare pentru pentru Țara Moților - Țara de Piatră, Țara Făgărașului și Țara de Sus - Nordul Moldovei