Home»Apariții în Media»Astăzi am făcut un pas important pentru unul dintre obiectivele mele politice ca și europarlamentar: recunoașterea diplomelor.

Astăzi am făcut un pas important pentru unul dintre obiectivele mele politice ca și europarlamentar: recunoașterea diplomelor.

0
Shares
Pinterest Google+

Foarte bucuros că astăzi am făcut un pas important pentru unul dintre obiectivele mele politice ca și europarlamentar: recunoașterea diplomelor.
Am lansat astfel strângerea de semnături pentru a genera o dezbatere despre acest subiect în plenul Parlamentului European și a arăta decidenților europeni că recunoașterea diplomelor este o prioritate pentru noi.
Îmi doresc ca milioanele de români și copiii lor, care fie trăiesc peste hotare, fie vor să se întoarcă în țară, să nu mai întâmpine barierele existente în prezent.
Cunosc acest lucru pentru că sunt unul dintre românii care au trebuit să treacă prin filtrele birocratice și excesive ale recunoașterii diplomelor, atât în străinătate cât și în țară.
Libera circulație înseamnă libertatea de a-ți exercita profesia oriunde în spațiul comunitar, dar și dreptul copiilor la educație, indiferent de locul de unde provin.

#recognizestudyabroad

Mai multe detalii aici!

Previous post

Victor Negrescu: Declarația de la Roma nu a fost o victorie!

Next post

România are un potențial enorm în domeniul digital și al inovării.