Home»Campanii»Am vorbit la Gala industriei de IT&C despre #creativitate și modul prin care sectorul digital poate sprijini Președinția României la Consiliul Uniunii Europene.

Am vorbit la Gala industriei de IT&C despre #creativitate și modul prin care sectorul digital poate sprijini Președinția României la Consiliul Uniunii Europene.

0
Shares
Pinterest Google+

În ciuda tendinței noastre nefericite de a critica mereu absolut orice, voi rămâne fidel principiului de a da șansa celor interesați să participe și să vină cu ideile lor pentru a perfecționa ceea ce facem.

Președinția nu este despre ceea ce poate face un ministru, un Guvern, ci despre ceea ce fiecare dintre dumneavoastră poate face pentru ca acest moment să fie unul de succes pentru România.

În ultimele luni am deschis calea participării publice la procesul de pregătire. Forumul de consultare publică, comunicare și dezbateri sau concursul pentru desemnarea logo-ului, dedicat elevilor și studenților, prin intermediul căruia 10.000 de persoane au votat propunerea favorită, sunt doar câteva dintre proiectele puse deja în practică.

Doar printr-o transparență totală putem să creștem încrederea cetățenilor în parcursul european al României.

#RO2019EU

Previous post

Sunt onorat că am fost învestit astăzi din nou cu responsabilitatea de a fi Ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Next post

Avem drept prioritate zero garantarea drepturilor românilor care trăiesc, lucrează și studiază în Marea Briranei.