Home»Noutăți»Am solicitat începerea unei anchete privind posibila falsificare, de către fostul Guvern PNL, a datelor medicale privind COVID-19

Am solicitat începerea unei anchete privind posibila falsificare, de către fostul Guvern PNL, a datelor medicale privind COVID-19

0
Shares
Pinterest Google+
Am solicitat Comisiei Europene începerea unei anchete privind posibila falsificare, de către fostul Guvern PNL, a datelor medicale privind Covid-19, înainte de alegerile de anul trecut. Am informat executivul european despre postarea Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și elementele afirmate de acesta pe rețelele sociale.
Avem nevoie de transparență, de claritate și de adevăr pentru ca încrederea populației să crească, iar măsurile de prevenție să funcționeze.
Dacă se va demonstra că datele au fost falsificate, PNL și USR au pus în pericol sănătatea românilor, dar și credibilitatea noastră la nivel european. Orice falsificare a datelor reprezintă o încălcare a acordurilor semnate de Guvernul României la nivel european și contravine drepturilor fundamentale la nivelul Uniunii Europene.
Interesant de știut este că prin comunicarea unor date mai mici decât cele reale, România a pierdut aproximativ 1 miliard de euro din suma alocată inițial prin Mecanismul de Redresare și Reziliență și celelalte resurse europene puse la dispoziție pentru gestionarea pandemiei.
Un haos total. Adevărul trebuie să se afle!
Previous post

Zero fonduri pentru Alba din Planul Național de Redresare și Reziliență al Guvernului României!

Next post

Legislativul european a aprobat cu o largă majoritate raportul meu privind educația digitală