Home»Campanii»Am prezentat astăzi, la Bruxelles, candidatura României pentru găzduirea Agenției Europene pentru Medicamente la București.

Am prezentat astăzi, la Bruxelles, candidatura României pentru găzduirea Agenției Europene pentru Medicamente la București.

0
Shares
Pinterest Google+

Împreună cu coordonatorii candidaturii, Ministrul Sănătății, Florian Bodog, și președintele ANMDM, Nicolae Fotin, am prezentat astăzi, la Bruxelles, candidatura României pentru găzduirea Agenției Europene pentru Medicamente la București.
România este țara cea mai mare care candidează pentru această agenție și care nu are pe teritoriul său o instituție europeană.
Am militat la Bruxelles pentru luarea în considerare a argumentelor tehnice dar și a rațiunilor de echilibru geografic care pot aduce această agenție la București.
Le mulțumesc tuturor celor care în ultimele săptămâni ne scriu pentru a ne susține și îi invit să își intensifice eforturile până în noiembrie pentru a convinge țările care nu candidează că România merită să găzduiască această candidatură (Estonia, Letonia, Lituania, Slovenia, Ungaria, Cehia, Luxemburg, Cipru).
#BucharestForEMA

Previous post

Întâlnire foarte constructivă cu vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans

Next post

Promovăm viziunea României privind Uniunea Europeană.