Home»Campanii»Am lansat concursul pentru ocuparea, cu caracter temporar, a unui număr de 13 posturi prevăzute pentru funcții de execuție specifice în contextul pregătirii şi exercitării Președinției României la Consiliul Uniunii Europene din anul 2019.

Am lansat concursul pentru ocuparea, cu caracter temporar, a unui număr de 13 posturi prevăzute pentru funcții de execuție specifice în contextul pregătirii şi exercitării Președinției României la Consiliul Uniunii Europene din anul 2019.

0
Shares
Pinterest Google+

Posturile vor fi disponibile pe o perioadă determinată, până la 31 decembrie 2019, iar dosarele de înscriere la concurs vor putea fi depuse electronic în perioada 19-28 aprilie.

Toate informațiile referitoare la desfășurarea concursului pot fi găsite pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe, www.mae.ro, la secțiunea „Cariere – Oportunități de angajare“, pe site-ul de prezentare a pregătirilor pentru preluarea Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, www.romania2019.eu, precum și la avizierul instituției.

Abordăm acest proces de selecţie într-o manieră deschisă şi transparentă şi îi invităm să participe la concurs pe toţi cei interesaţi de pregătirea acestui moment important pentru România în context european.

#RO2019EU

http://afacerieuropene.mae.ro/local-news/2884

Previous post

„Tânăr în Europa“ - dezbaterii interactive organizate de RFI Romania.

Next post

O emisiunea dinamică la Digi24, 24 într-o oră cu Tudor Musat, despre Președinția Consiliului Uniunii Europene. #RO2019EU