Home»Campanii»Am fost astăzi în mai multe localități din județul Alba, pentru a vedea care este situația în zonele afectate de inundații.

Am fost astăzi în mai multe localități din județul Alba, pentru a vedea care este situația în zonele afectate de inundații.

0
Shares
Pinterest Google+

Inundațiile din ultimele zile au lăsat în urmă pagube cărora trebuie să le găsim o rezolvare pe termen lung, care să includă măsuri de prevenție, pentru ca astfel de situații să nu mai aibă loc.

Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene reprezintă un mecanism european pe care dorim să îl accesăm pentru a sprijini comunitățile afectate.

Este datoria noastră să depunem toate eforturile pentru a-i ajuta pe toți cei care au nevoie de sprijin să depășească aceste momente dificile.

9 iulie 2 9 iulie 3 9 iulie 4 9 iulie1

Previous post

Folosirea Fondului de Solidaritate al UE reprezintă un mecanism european pe care dorim să îl accesăm pentru a sprijini autoritățile afectate.

Next post

A doua ediție a dezbaterii cu tema „Semestrul European 2018: Recomandări specifice de țară și măsuri naționale de răspuns"