Home»Noutăți»Alba reprezintă o prioritate pentru Partidul Social Democrat

Alba reprezintă o prioritate pentru Partidul Social Democrat

0
Shares
Pinterest Google+

Sunt onorat să pot reprezenta județul Alba, regiunea Centru și pro-europenii de stânga pe lista Partidului Social Democrat și să pot continua proiectele care au adus României milioane de euro și care au asigurat un plus de vizibilitate pentru România și regiunea noastră la nivelul Parlamentului European.

Voi continua să militez pentru drepturi și oportunități egale pentru români la nivel european, promovând o cooperare extinsă, accesibilă pentru România, în domeniul sănătății, educației, inovării sau antreprenoriatului.

Este important să avem în Parlamentul European oameni bine pregătiți care cunosc domeniul afacerilor europene, cu contacte solide la nivel european și care cunosc mecanismele prin care pot ajuta România. O Românie puternică în UE ajută proiectul european pentru că o Europă puternică are nevoie de comunități și state membre dezvoltate.

Partidul Social Democrat are echipa care poate apăra interesele României. De altfel, Alba reprezintă o prioritate pentru PSD lucru dovedit prin fondurile alocate județului nostru dar și prin promovarea unui număr important de reprezentanți ai județului în Guvernul României.

 

Previous post

15 ani de la integrarea României în NATO

Next post

Voi continua să susțin sectorul digital și cercetarea din România