Home»Noutăți»A doua ediție a dezbaterii cu tema „Semestrul European 2018: Recomandări specifice de țară și măsuri naționale de răspuns”

A doua ediție a dezbaterii cu tema „Semestrul European 2018: Recomandări specifice de țară și măsuri naționale de răspuns”

0
Shares
Pinterest Google+

România recunoaște importanța Semestrului European, iar un dialog coerent și constructiv cu actorii relevanți este esențial pentru fundamentarea acțiunilor Guvernului României.

În acest sens, am prioritizat încă de la preluarea mandatului transparentizarea și consolidarea procesului de consultare la nivel național, prin intermediul dezbaterilor publice organizate și a formatelor tehnice de lucru care reunesc reprezentanții partenerilor sociali și ai administrației publice centrale.

De aceea am organizat a doua ediție a dezbaterii cu tema „Semestrul European 2018: Recomandări specifice de țară și măsuri naționale de răspuns” pentru a prelua punctele de vedere ale experților în fundamentarea și implementarea măsurilor de răspuns.

10 iulie 1 10 iulie 3

Previous post

Am fost astăzi în mai multe localități din județul Alba, pentru a vedea care este situația în zonele afectate de inundații.

Next post

O nouă întâlnire cu experții din mediul academic și cel asociativ privind problematica #Brexit.